fbpx

Referencer

 

 

Ingeniørgruppen

Vi havde behov for hjælp til struktur i organisationen. Hvilke roller hver partner havde i virksomheden. Leif har hjulpet os med en strategi, der i den grad er fremmerettet.

Frank Evald
Direktør & medejer
Ingeniørgruppen

E. Krag Råstoffer

Når man ejer en virksomhed, er man ikke altid enig med bestyrelsen omkring strategi. Derfor er Leif  en god mellemvej til sparring omkring virksomhedens drift og strategiarbejde.

Lars Krag Andreassen
Direktør & Ejer
E. Krag Råstoffer

Sprudlende og spændende

Jeg er en lille mikroforretning, hvor man som ejer ofte render ind i spørgsmål. Leif er sprudlende og spændende og ser ofte tingene fra andre vinkler end jeg gør.

Lasse Hyldager
Direktør & Ejer
FotograFilm

Code Optimus

Sammen har vi opnået nogle gode resultater en fælles strategi – også af finansiel karakter. Firmaet er blevet mere konkurrencedygtig og også klart fået forbedret indtjeningen.

Carsten Danielsen
Direktør & Medejer
CodeOptimus

Iland-markering

Han har en god viden om kundeopsøg, og så matcher vi godt sammen. Leif giver gode input og er en god sparringspartner. Han kigger ud af boksen. Og det er godt.

Lars Andersen
Direktør & Ejer
Iland Markering

Søndersø Energi

Jeg ville op i gear. Nu har jeg har fordoblet omsætningen ved Søndersø Energi. Det er jeg selvfølgelig glad for, og jeg er meget tilfreds med såvel omsætningen som samarbejdet med Leif.

Poul Søndersø
Direktør og ejer
Søndersø Energi

Skal vi smøge ærmerne op og komme i gang med at udvikle din virksomhed?

Tag kontakt til mig allerede i dag. 

leif@garne.net

+45 50 74 00 00

Sdr. Havnegade 7, 6000 Kolding